Meniu
Cosul tau

Politica de retur

 

Politica de retur

Cumpărătorul va putea returna produsele fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta niciun fel de penalități în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Taxele de retur sunt suportate de către vânzător.

În cazul în care produsul primit este diferit față de cel comandat sau cu alte specificații (mărime sau model diferit), taxele de transport vor fi suportate de vânzător.

De aceea este important ca atunci când clientul este contactat de către vânzător pentru finalizarea comenzii să ofere toate detaliile necesare și corecte despre marca/modelul mașinii pentru care se dorește achiziționarea unui produs.

Renunțarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului și în următoarele condiții:

– Produsul să nu prezinte orice fel de urme de uzură;
– Produsul trebuie trimis în starea în care a fost expediat de către vânzător.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Cum se returnează un produs?

Trimite un email la lucla.onlinect@gmail.com și spune-ne că vrei să returnezi produsele cumpărate. Vei primi un răspuns în maxim 1 zi lucrătoare sau contactează-ne telefonic la numărul de telefon 0729054331.

Poți returna produsele achiziționate de pe site-ul auto4u.ro fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protecția consumatorilor.

În cazul în care ai primit un produs diferit fata de cel comandat sau este defect, taxele de transport vor fi suportate de către vânzător.

 Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai după ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de tine în emailul de retur, în cel mult 24 de ore de la primirea produselor înapoi.